Teatterissa kohtaamme toisemme ainutkertaisella tavalla ajassa ja tilassa – Klockriketeatern pyrkii yhteistyössä koko esittävä taiteen kentän kanssa luomaan parhaat olosuhteet tämän mahdollistamiseksi myös nykyisessä koronatilanteessa.

Klockriketeatern toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi teatteriin ja Julius Caesar-esityksee Teatteritalo Universumissa.

Tarjotaksemme turvallisen ja miellyttävän teatterikokemuksen koronapandemian aiheuttamassa poikkeustilassa, teatterimme noudattaa terveysviranomaisten suosittelemia turvatoimia.

OMA TERVEYTESI
 

Kiinnitämme erityistä huomiota siivouskäytäntöihin ja suunniitelemme teatterikokemuksesi niin, että hygieniataso on mahdollisimman korkea.
Tulethan teatteriin vain terveenä. Näin tekee myös teatterin henkilökunta.
Jos oireilet tai epäilet koronavirustartuntaa, ole meihin yhteydessä ennen esityksen alkua – me järjestämme asian ilman lisäkustannuksia.

SAAPUMINEN TEATTERITALO UNIVERSUMIIN


Kasvomaskit – Edellytämme kasvosuojien käyttöä teatterissa, niin katsomossa kuin muissakin tiloissa. Talo tarjoaa kasvomaskin, mikäli sinulla ei ole omaa.
Käsienpesu saippualla – Katutasolla ja kolmannessa kerroksessa on kaksi WC:tä, ja käsihuuhdetta on tarjolla joka puolella teatteritaloa.
Saavuthan paikalle hyvissä ajoin ennen esityksen alkua, turhien ruuhkien välttämiseksi. Nouda lippusi viimeistään 30 minuuttia ennen esitystä.

TEATTERITALOSSA


Muistutamme turvaväleistä – Käytä molempia rappuja ja jätä tarpeeksi aikaa siirtymisille. Vältä jonojen muodostumista.
Lippukassa – Vain korttimaksut.
Naulakko – Voit jättää ulkovaatteet katutason naulakkoon tai ottaa ne mukaan katsomoon.
Katsomo – Taataksemme turvavälit, otamme katsomoon vain 50 henkilöä normaalin 100 henkilön sijaan. Jokaisella istumapaikalla on turvaväli. Jos yskit tai aivastat – käytä kertakäyttönenäliinaa tai aivasta hihaan.

JOS SAIRASTUT
 

Jos sairastut koronavirukseen esityksen jälkeen, pyydämme sinua ilmoittamaan meille (050-3210223, jan@universum.fi) jotta pystymme tiedottamaan kaikkia esityksessä läsnäolleita altistumisesta. 

Helsingissä koronaneuvontaa annetaan puhelinnumerossa 09 310 10024 päivittäin klo 8-18. Jos epäilet koronatartuntaa, voit vastata Omaolo-palvelussa kyselyyn, joka ohjaa oikean hoidon äärelle. Omaolo-palvelu löytyy verkosta osoitteesta: https://www.omaolo.fi 

TARTUNNAN JÄLJITTÄMINEN
 

Keräämme tietoa jokaiselta kävijältä, jotta voimme olla kaikkiin henkilökohtaisesti yhteydessä mahdollisten tartuntaepäilyiden ilmetessä. Teemme yhteistyötä terveysviranomaisten kanssa.

NAUTI TEATTERIELÄMYKSESTÄ!
 

Me teemme paljon töitä turvallisuuden eteen, jotta sinä voit keskittyä nauttimaan itse esityksestä.

Toivomme, että tulet viihtymään Shakespearen ja Julius Caesarin maailmassa!

Klockriketeaternin henkilökunta

Älä epäröi ottaa meihni yhteyttä,
mikäli sinulla on kysymyksiä, ehdotuksia tai kommentteja:
klockriketeatern@gmail.com
jan@universum.fi